And maybe then you wouldn't get so sick of me

Jag har börjat bli frisk, har bara lite slem i luftvägarna kvar hähä. :> Jag har upptäckt att på DinSko har man börjat uppdatera sortimentet till höstskor, which I think is lovely - why? 'CUZ THERE'S BOOTS EVERYWHERE! ( ♥u♥ )



Själv är jag mest sugen på de svarta dojjorna. De känns lite mer som något för mig. Jag klär inte så bra i brunt. :'>

Maru the Sliding Cat



Hihi, Maru-katten som Chemma visade mig förut är riktigt cool! ♥ Den gör mig så glad nu när jag är så sjuk så sjuk så sjuk. ;)
Jag har inte orkat blogga under denna period. Det är inte kul när det känns fruktansvärt halvhjärtat att lägga upp något blogginlägg.


Turner

Jag har blivit sjuk. Yeah, that's correct. I'm whining liek a man, but what can I do? I have a FEVER most probably, and since I didn't go home yesterday (when I was well) I'm stuck in dear Uppsala. Couldn't go and see David either, which was really disappointing 'cuz he's in Sweden nao and visiting, and next week he'll go back to Tokyo. :'<

Why do I write mah crappeh Anglais here on the blag? Jag vet inte!! Jag vill väl bara weep:a och visa mig tuff (jag har läst engelska c på gymnasiet faktiskt!?!)!

Anyways, I'm glad that my lovely boyfriend takes care of me, even if it was him whom made me like this (oh well, alright it was my fault as well; we took a longer trip with the dog than usual and it was really cold - the summer weather is forever gone :< We we'ren't dressed as we should have been, det vill säga VARMT).

[Yes, it's the same trip that's mentioned in previous inlägg, för den skarpsynte]


Weep and sleep.

Kylan är här

Idag har jag bakat med grabben! Muffins och chokladtryfflar (smaksatta med Jack Daniels!). =3= Det senare var det första gången någonsin jag gjorde, tihi. :'3 Men det gick väl, mycket väl.

Vi lade ned tryfflarna i en äggkartong. :'3



Läckerbitar =3=!


När vi var ute och gick en promenad senare på kvällen såg vi att studenterna var på gång - alla skulle visst till Stocken för att vara party! Alla reccar verkade vara på väg dit as well. =3=;; Kön var aslång, vilket kanske inte syns på bilden så bra, men den gick RUNT hörnet och fortsatte längsmed  Drottninggatan. =U=;

Fun times



Det finaste med Uppsala är ändå Fyrisån, och tjusigast är den ändå när det regnar på sommaren.
Jag och grabben var på stan och fann fynd! En tjusig, ganska liten, tygpåse ("Save  the planet - say NO to plastic bags") (från Rex Fashion, Stockhome) och ett pennfodral i något slags metallaktigt material (från Muji, Åhléns). Jag fick de båda av min käre grabb♥!


IKEA, vad var jag någonsin för dig?



Snyggaste hemtillbehören på IKEA för tillfället!
En soffa [som Chemma är sugen på]; "Rörberg".
En kudde; "Vilmie Ruta".
En hylla; "Expedit".
En väckarklocka; "Dekad".

Finns på IKEA.se!

Frutsy

Idag har jag och min kära pojkvän gått en sväng till Boländernas industriområde i Uppsala, och förbi Stadsbiblioteket för att låna film! :> Vi gick Ö&B och senare till IKEA efter biblioteket. =3=

På Ö&B fann vi fynd direkt! Grabben fann en rulle Pringleschips med BBQ-smak som vi inhandlade, och jag fann en påse med ett kilo fruktkolor (för 40:-!!). :>>>
Fruktkolorna lockade mig för det fagra omslaget, som var supergulligt, och för att det var ett kilo. =3=;;





Vi gick också till Coop och fann kawaii-bindor för kawaii-priser. Knasigt.

De kommer döma mig



Dags att passa på att tipsa om bra lektyr - t.ex. Jonathan Strouds triologi om demonen Bartimaeus. :>
Berättelsen utspelar sig i London i en parallell värld som liknar vår egen. :>>>

If it melts - it's ruined!

Jag och min kära grabb testade Baked Alaska ur Ben&Jerry's sortiment. Det var den sämsta glassen av dem vi käkat hittills. :<
Fairtrade är den i vilket fall och innehåller små söta isbjörnar av vit choklad. Det trista med att det är vit choklad i vaniljglass med marshmallow är ju att allt är VITT! Man ser ju inte de där björnarna. Det vill säga, det var en ganska trist upplevelse. :'<



En ordvits på förpackningen lättar dock upp!
(Och Photoshop CS5 är installerat också! Yessss!!)

Trustworthy

Idag hämtade jag ut mitt paket med min nya röda Adidasväska på Vivo! Jag har inte haft tid att ta mig dit tidigare, trots att jag fick sms-avin för flera dagar sedan. :$

Den levde upp till mina förväntningar, dvs. var mycket rymlig och mycket fin. :> Ska snart fixa Photoshop till grabbens dator så att jag kan förfina mina inlägg också! ;>


Gissa filmen



Vilken film såg jag för en stund sedan, vars huvudkaraktär jag tecknat en snabbskiss av!? :>

H&M, vad var jag någonsin för dig?



Blev väldigt upprörd när jag läste mitt medlemsbrev från H&M. Jag har handlat för ca 2500:- under min korta tid som H&M Club-medlem och har därför fått en bonus på ynka 50:-.
Upprörande. Varje gång man handlar över 2000:- får man 50:- i bonus. Futtigt som sjutton. Ska jag bli glad över att jag har 50:- att röra mig med på H&M nu!? Jag vet inte, men glad är jag inte just nu för det där i alla fall.

Det som från början väckte min irritation var att de i brevet formulerat sig såhär: "om du som medlem shoppar loss för 5000 kr eller mer under ditt medlemsår får du en bonus som är guld värd efter medlemsårets slut".
Jag kollade då bonusstegen; 5000:- genererar 100:-.. Är det nåt sjukt skämt det här eller?! Eller menar de att man som medlem får något extra i så fall?!
Upprörd är jag i vilket fall.


Trendy



Den snyggaste mobilen på marknaden, Sony Ericsson Xperia X10 mini pro! Den har ett utdragbart tangentbort och touch screen. Riktigt fin!
I övrigt fortsätter jag på skoltema och kläder. :> Hittade ännu en ursnygg tygpåse, men denna gång är det en äkta Harry Potter-väska. Den snyggaste som någonsin kommer att finnas, eftersom att det är en tygpåse "från" Flourish & Blotts, det vill säga den uppdiktade bokhandeln där Harry Potter och hans vänner köper sina skolböcker.
På samma hemsida fann jag också en Wizard of Oz-anteckningsbok, en Wonder Woman-tröja och en fantastisk tröja med Tom & Jerry-motiv! Den har alltså tryck på både fram- och baksida.

All these thoughts go through my head



Jag är väldigt inne på tygpåsar för tillfället. De är inte bara snygga och lätta att ta med sig - de är också miljövänligare än plastpåsar om man tar med sig dem när man handlar. Thumbs up! :>
Nicke Nyfiken på en lunchlåda är ju också GULD! Finns det en sötare apa än Nicke? Tror inte!



Tygpåse med bulldog, Nicke Nyfiken-lunchbox, Toy Story-vattenflaska, Rules by Mary-klänning, scarf från Friis & Company & Nümph-tröja.

Tapestries




Tjusiga tapeter som antagligen skulle göra sig bäst som fondväggar, dels för att de lätt ger ett rörigt intryck annars och dels för att de är väldigt väldigt dyra per rulle.

Jocelyn Warner Leaf Turquoise/Gold, mimou Pompidou
Louise Body Garden Birds, Ferm Living Walldots.

Skolstartstema!



YACKFOU Darthgangster tygpåse (tipsad av Chemma), Ciggy-strumpor, pingvinbokstöd, Pencil tote-tygpåse, Figurpenna Robot och ballerinaskor.

Chique!



Fashion boy!
Asos "Watermelon across body"-väska, French Connection "Michael Caine"-tshirt.
Mitt och grabbens senaste inköp, samlat på en person!




Pass this on

Idag har jag vart ute och sett mig om i olika affärer. IRL!!(!!) Det har varit ett tag sedan! Köpte en present åt mormor på IKEA, se bild (har inte Photoshop på denna dator, och kan därför inte passa in bilderna snyggare i bloggen :<)!

Jag ska fylla burkarna med olika sorters godis, och sen ska jag ge dem till henne! :>

Igår kom också mina Allsaints-skor hem till mig, de satt bra och var bra mycket skönare än ett par Converse i sulan! ;> Se inlägget om skorna här!

__♥


Recommended

En bra länk för samlade produkter på en sida! Smart.

Klicka här för att komma till Modegallerian.

Vardagsbehör


Det jag är särskilt sugen på är tvålen, men skålen är också väldigt fin.. Hrm..
;_;

Buddha-fickspegel, Absinth-tvål och en skål gjord av en gammal LP-skiva. Går att finna på kitsch.se!

Accessories


Accessoarer är något man aldrig tröttnar på, I'd say! Att skåda på denna tjusiga bild:
Emily the Strange sminkväska, Vivienne Westwood-handskar, uggleörhängen och ugglering.

La Belle Dame


Posters

Audrey, Grindhouse-tema och Trainspotting-citat. Classy.


DS + väskor



Hihi jag blir så glad när jag ser de där väskorna! Looney Tunes-motiv. Finns på CDON.COM (gäller även spelen)!
Dragonology fick ganska bra recensioner av någon på Internet, och verkar vara av den typen som jag tycker är ganska värt. :> Och så vill jag ha Pokémon. Åhhhh jag vill ha Pokémon. :'< Kan man leva ett fullständigt liv utan ett Pokémonspel till sin Nintendokonsol? Tror inte!

Jag är sugen på lite nya kläder också. :< För hösten. Men jag spenderar ju för mycket!? Hur går det här ihop?! Åh min gyd.

Adidas Adicol Sir Bag.



This baby will soon be mine! Det verkar som om den röda (som synes på bilden) har gått ut ur Adicol Sir-sortimentet, dess plats verkar ha blivit ersatt med en lila. =o=
Så den var rätt svårhittad, av någon anledning! Men nu är den beställd i vilket fall! :>
Den är 30x30x10 cm!

Purpose

Snygga gestaltningar i bra filmer
(OK, den sista X-men filmen var inte så bra, men den första är fenomenal!).


Den coola polisen (Makoto Kusanagi) i filmen Ghost in the Shell (baserad på mangaserien med samma namn) är något man i dessa tider får lust att se på igen! Andra bra (dvs. halv-B:iga) filmer att se på är också Van Helsing, Underworld eller varför inte valfri X-Men?

I Van Helsing stöter man på Dracula som är spelad av Richard Roxburgh. Roxburgh har gjort en fenomenal tolkning av Dracula - kan man betvivla att han är autentisk? Jag tror inte! Han medverkade (Roxburgh) i filmen Moulin Rouge (2001) som the bad guy - obviously är det hans val av roller?
Det är främst utstyrseln som gör mig knäsvag. En vanlig Richard Roxburgh lämnar inga bestående intryck på mig, men när han svänger sig runt som en transylvansk vampryr, då snackar vi!
Hårsvansen som han tillägnats är skitsnygg - särskilt dekorationen som säkerligen syftar till impalement, något som den "riktige" Dracula tydligen gillade. Jag ska ge en bild på detta för att styrka mina belägg!

Små "pålar" är genomkörda genom håret för att hålla hårdekorationen på plats. Jag tror att det är gjort med en liten blinkning till historierna om Vlad III Dracula.  Även bilden nedan tror jag är tillagd i filmen av samma anledning.



Ack, ack! ♥




Malfoys ring?

Hittade en ring som jag antar skulle passa Lucius Malfoy utmärkt! ;)
Klicka här för att länkas vidare till ringen.

I want moar!


1 Miss Budd "London Handmade Canvas Love Bird Print", liten necessär, ca 300:-
2 Silverfärgad ring med uggla, ring, ca 130:-
3 Giraffarmband med kristaller (guld), armband, ca 300:- [[Finns även med silver]]
4 ASOS "Rhinestone Set Engraved Matte Metal Cocktail Ring", ring, ca 120:-
5 Halsband med ugglehänge, halsband, ca 100:-

I want shoes!

Jag blir galen. Jag vill ha skor, trots att jag den senaste tiden har köpt flera skor, och jag har även något par relativt oanvänt. Det är inte lätt att leva, I tell you.
Jag ska, för min egen sinnesfrid, lägga upp de senaste tillskotten (ej levererade än dock) till min sko-klan, och även bubblarna till min samling. =3=


Överst från vänster:
Vagabond "Lennox", ca 900:-
Längst till höger:
All Saints "Carter Hi-Top Trainers", ca 400:-
Längst ned till vänster:
All Saints "Suede Damisi Boots", ca 2 100:-

Lite väl snygga tycker jag. ;__;''




RSS 2.0